TFF: Lale Cander'in tüm görevleri alındı, istifası istendi

TFF, yönetim kurulu üyesi Lale Cander'in görevlerinin alındığını ve istifasını istendiğini duyurdu. Cander ise görevlerini bıraktığını, yönetim kurulu üyesi olarak devam edeceğini belirtti.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstifası istenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi Lale Cander'in istifasını istedi.

Başkanvekilliği ile sponsorluklar ve pazarlamadan sorumluluğunu bıraktığını duyuran Lale Cander açıklamasında, yönetim kurulu üyeliğine devam edeceğini belirtti.

Cander, "Gördüğüm lüzum üzerine ve işlerimin yoğunluğundan TFF Başkanvekilliği ve icra kurulu görevinden, sponsorluk ve pazarlamadan sorumluluk görevimden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi olarak yetkinliklerim çerçevesinde yönetimimize destek olmaya devam edeceğimi bildiririm" ifadelerini kullandı.

Federasyondan yapılan açıklamada ise Lale Cander'in görevlerinden alındığı ve yönetim kurulundan istifasının istendiği aktarıldı.

Açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lale Cander'in görülen lüzum üzerine tüm görevleri alınmış olup, TFF Yönetim Kurulu tarafından istifası istenmiştir" denildi. 

 

(SPOR SERVİSİ)