The Lumineers 12 Temmuz'da ilk kez Türkiye'de

The Lumineers, 30'uncu İstanbul Caz Festivali kapsamında ilk kez Türkiye’deki dinleyicileriyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 30'uncu İstanbul Caz Festivali kapsamında indie rock grubu The Lumineers ve Adamlar, 12 Temmuz’da Parkorman sahnesinde olacak. The Lumineers, ilk kez Türkiye’de dinleyicileriyle buluşacak.

The Lumineers, "Ho Hey" ile 2012’de yaptıkları çıkışın ardından Bruce Springsteen, Tom Waits, Bob Dylan ve Tom Petty gibi isimlerden aldıkları ilhamla dünya çapında başarı kazandı. Grup, “Stubborn Love”, “Ophelia”, “Angela” ve “Cleopatra” gibi şarkılarıyla bir hayran kitlesine ulaştı.

12 Temmuz akşamı Parkorman’da gerçekleştirilecek konserde The Lumineers’tan önce Adamlar sahnede olacak. Söz ve bestelerinin altında Tolga Akdoğan’ın imzasını taşıyan Adamlar, 2014’te yayımladıkları “Eski Dostum Tankla Gelmiş” isimli ilk albümlerinin ardından 2016’da “Rüyalarda Buruşmuşuz” ile ses getirdi. 2019’da “Dünya Günlükleri” adlı üçüncü stüdyo albümleri geldi. Grup, 2021 Kasım’ında yayımlanan “Harekete Kimse Mani Olamaz” albümlerinin ardından 2023’e albümün ikinci bölümüyle merhaba dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)