'The Penguin', eylül ayında BluTV'de

‘The Batman’ evreninde geçen spin-off dizisi ‘The Penguin', eylül ayında BluTV'de izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerli online video platformu BluTV, HBO orijinal yapımı dizileri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. ‘The Batman’ serisinin anti-kahramanlarından biri olan ‘The Penguin’in hikayesi eylül ayında izleyici karşısına çıkacak.

‘The Batman’ evreninde geçen spin-off dizisi ‘The Penguin’in başrolünde Colin Ferrall yer alıyor. Ferrall’ın filmde canlandırdığı ikonik karaktere farklı bir bakış açısı getireceği dizide Oz Cobb’un yani nam-ı diğer The Penguin’in yeraltı suç dünyasındaki yükselişi işlenecek.

Sekiz bölümden oluşan dizinin yürütücü yapımcılığını Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, yazar ve showrunner olarak görev yapan Lauren LeFranc, ilk üç bölümü yöneten Craig Zobel ve Bill Carraro üstleniyor.

Warner Bros. Television ve DC Studios tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O'Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) ve Theo Rossi (Dr. Julian Rush) yer alıyor.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler The Penguin HBO BluTV