THY ve 8 federasyon arasında sponsorluk görüşmesi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Ahmet Bolat, 8 spor federasyon başkanıyla sponsorluk görüşmesi yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ile Judo, Halter, Atletizm, Tekvando, Kürek, Cimnastik, Kayak ve Kano Federasyon Başkanları sponsorluk görüşmesi gerçekleştirildi.

Federasyonların internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat ile sporun gelişimine katkı sağlayacak fikir ve projeler üzerine görüş alışverişi yapıldığı aktarıldı.

Görüşmede, olimpiyat oyunları için birlikte atılacak ortak adımlar ve sponsorluk görüşmesinin ele alındığı ifade edildi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat'ın görüşmede, "THY olarak kültürümüzü dünyaya taşıyoruz. Federasyonlarımız da yarışmalarda Türk gençliğini, gücünü, etik değerlerini elde ettikleri başarılarıyla dünyaya taşıyor. Kurumsal olarak biz de aynı hedefe doğru beraber hareket ediyoruz. Bugüne kadar Türk sporunu her alanda destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz. Dünyada her spor organizasyonunda bayrağımız dalgalanırken şampiyon sporcularımızı Türkiye'ye İstiklal Marşı'mızı söyleyerek geri getireceğimize inanıyorum" dediği belirtildi. (HABER MERKEZİ)