Tiger King 2 geliyor: 17 Kasım'da yayınlanacak

Netflix, Joe Exotic’i merkezine alan belgesel dizisinin devamı "Tiger King 2"yi duyurdu. Belgesel serisi, 17 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix’in belgesel serisi Tiger King’in devamı olan "Tiger King 2", 17 Kasım'da Netflix'te izleyicilerle buluşacak. Netflix sanal hayran etkinliği TUDUM'da, çoğunlukla ilk belgesel serisinden görüntülerin yer aldığı bir video yayınladı. 

Beyazperde'nin haberine göre, korona virüsü karantinalarının ilk günlerinde rekor kıran belgesel dizi, Joe Exotic olarak da bilinen Greater Wynnewood Exotic Hayvan Parkı’nın eski kurucusu Joseph Schreibvogel’in cinayete teşebbüsten 22 yıl hapis cezasına çarptırıldığı Fort Worth Federal Tıp Merkezi'nde hapsedilmesinden bir süre sonra başlıyor.

Yönetmen koltuğunda, ilk seride yer alan yönetmenler Eric Goode ve Rebecca Chaiklin'in yer alacağı "Tiger King 2", 17 Kasım'da Netflix'te izleyicilerle buluşacak. 

"Tiger King", Joe Exotic olarak da bilinen Greater Wynnewood Exotic Hayvan Parkı’nın eski kurucusu Joseph Schreibvogel, 2018’de birçok hayvanı istismar ettiği ve Big Cat Rescue’nun kurucusu Carole Baskin’i öldürmesi için iki adam tuttuğu suçlamalarıyla tutuklandı.