Tiktok'ta Atatürk'e yönelik ifadeler kullanan dönerci serbest kaldı

Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle cumartesi günü gözaltına alınıp tutuklanan Mustafa Atmaca, sağlığı gerekçe gösterilerek serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

Emrullah Bayrak

ERZURUM - Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle cumartesi günü gözaltına alınıp daha sonra tutuklanan Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca, serbest bırakıldı.

ORTAKLARI YOLLARINI AYIRDI

Tiktok'ta açtığı sayfasında, canlı yayında bir takipçisiyle tartışan Atmaca, Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle Erzurum Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Atmaca, tutuklandıktan iki gün sonra serbest kaldı. Atmaca’nın verem hastalığı dolayısıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Atmaca’nın sahibi olduğu döner işletmesinin sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımda ifadelerin Atatürk'e yönelik olmadığı savunulmuştu.

Üçler Döner'in ortakları da Mustafa Atmaca ile yollarını ayırmıştı. Yapılan açıklamada, "Mustafa Atmaca ile olan ortaklığımızı sonlandırmış olduğumuzu sizlere bildiririz. Kendisinin hiçbir Üçler Döner İskender şubeleriyle bir bağı kalmamıştır" denilmişti.