Tom Cruise, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreninde paraşütle atlayacak

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı takip eden Tom Cruise'un "çok gizli" bir gösteri hazırlığında olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak aksiyon serisi "Görevimiz Tehlike"nin yedinci filmi "Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ile izleyiciyle buluşan Tom Cruise, Paris Olimpiyatları'nı takip ediyor. Oyuncunun kapanış töreninde bir gösteriye imza atacağı açıklandı.

Ntv'nin People'dan aktardığına göre, Cruise, aylardır 11 Ağustos'taki Paris Olimpiyatları'nın kapanış töreninde, paraşütle atlama gösterisi yapmak için hazırlanıyor.

OLİMPİYAT BAYRAĞINI LOS ANGELES'A GÖTÜRECEK

Olimpiyat Oyunları 2028 yılında, Los Angeles'ta düzenlenecek. 2028 Olimpiyat Oyunları'nın ev sahibi şehre teslim edileceği sırada, Tom Cruise Fransa Stadyumu'nun tepesinde gösterisine başlayacak ve stadyumun sahasına iniş yapacak. Olimpiyat yayını daha sonra Cruise'un Olimpiyat bayrağını Fransa'dan Los Angeles'a getirmek için uçakla bir sonraki durağına gidişini gösteren iki dakikalık önceden kaydedilmiş bir bölüme geçecek.

Ardından Cruise, uçaktan atlayıp Hollywood tabelasına inecek.

GÖSTERİ FİKRİNİ TOM CRUISE BULDU

TMZ'ye göre, Cruise'un bayrağı diğer Olimpiyat sporcularına devretmesi gibi anlar da olacak. Gösteri fikrini Cruise'un bulduğu ve bunu Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile paylaştığı belirtildi. 

(ALINTI)

Etiketler Tom Cruise Olimpiyat