Torununun beden eğitimi dersine katılan 102 yaşındaki kadın viral oldu

102 yaşındaki Julia Fulkerson'ın, torununun internet üzerinden yapılan beden eğitimi dersine katıldığı görüntüler viral oldu. Julia Fulkerson'un enerjik bir şekilde kol ve bacak egzersizleri yaptığı görüntüler, altı yaşındaki Brody'nin sehpaya çarpıp yere düşmesiyle birlikte, dünya çapında binlerce kez izlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de yaşayan 102 yaşındaki Julia Fulkerson, torununun internet üzerinden yapılan beden eğitimi dersine katıldığı görüntülerle viral oldu. Altı yaşındaki Brody Contreras'ın annesi Angela Groch'un paylaştığı görüntüler, sosyal medyada on binlerce kez izlendi. 

Arizon'da yaşayan 102 yaşındaki Fulkerson, korona virüsü pandemisi nedeniyle yaklaşık bir yıldır ailesiyle görüşemiyordu. Amerikan basınına konuşan Groch, eşiyle birlikte nihayet aşı yaptırabildikten sonra altı yaşındaki oğullarını da alarak büyük anneannelerinin ziyaretine gittiklerini anlattı.

Bu sırada altı yaşındaki Brody Contreras da okuluna internet üzerinden devam ediyordu. Beden dersi sırasındaysa, torunlarını görmüş olmaktan ötürü çok mutlu olduğu görülen 102 yaşındaki büyü anneannesi de ona katıldı. 

Julia Fulkerson'un enerjik bir şekilde kol ve bacak egzersizlerini yaptığı görüntüler, altı yaşındaki Brody'nin sehpaya çarpıp yere düşmesiyle birlikte, dünya çapında binlerce kez izlendi. (DIŞ HABERLER)