Trabzon'da Büyükşehir kar mesaisinde

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, dün gece etkisini gösteren kar yağışının ardından yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'da cuma günü başlayan kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; belediye ekipleri Trabzon genelinde 18 ilçe 717 mahallede ilçe belediye ekiplerini de koordine ederek 150 araç ve 300 personelle karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. 18 ilçe merkezindeki tüm ana arterler açık tutulurken, kapalı mahalle yollarına anında müdahale edildi.

MERKEZDE KAPALI YOL BULUNMUYOR

Dün gece özellikle 300 metre ve üzeri kotlarda örtü bırakan, 700 metre ve üzeri kotlarda ise yollarda ulaşımı etkileyen yoğun kar yağışına müdahale çalışması devam ediyor. An itibarıyla 18 ilçenin 11’inde 59 mahalle yolunu ulaşımı açma çalışmaları eş zamanlı olarak sürüyor. Ortahisar ilçe merkezi ve kırsalda kapalı mahalle yolu bulunmuyor. (HABER MERKEZİ)