Trabzon'da Kent Lokantası'nın açılış tarihi belli oldu

Ortahisar Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında konuşan Başkan Kaya, Kent Mutfağının ve Kent Lokantası’nın 16 Temmuz Salı günü hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'un Ortahisar Belediyesi Meclisi Temmuz ayı toplantılarının ilk oturumu, Belediye Başkanı Ahmet Kaya yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Kaya toplantıda, Ortahisar Belediyesi tarafından Haziran ayında yürütülen faaliyet ve projelerle ilgili kısa bir sunum yaptı, ardından Meclis üyelerine gündem dışı olarak söz verdi.

'VATANDAŞLARIMIZI SAĞLIKLI YEMEKLERLE BULUŞTURACAĞIZ'

Gündem dışı söz alarak çalışmaları tamamlanmak üzere olan Kent Lokantası hakkında da bilgi veren Kaya, “Bazıları, ‘Kent lokantası bu kadar neden sürdü?’ diyor. Arka planda mutfak hazırlığı var. Endüstriyel mutfak malzemelerinin sipariş ve tedariği var. Bütün bunları arkadaşlarımız araştırdı. En uygun ve kaliteli malzemeleri almaya çalışıyoruz. 16 Temmuz günü Kent Lokantamız açılmış olacak. Vatandaşlarımızı sağlıklı yemeklerle buluşturmuş olacağız” dedi.

Kent Lokantası’nın yanında Kent Mutfağının da hayata geçirileceğini belirten Başkan Kaya, Belediye personelinin yemek ihtiyacının da buradan karşılanacağını ifade etti.