Trabzonspor Başkanı Doğan: Hakem sahaya Beşiktaş formasıyla çıksaydı

Trabzonspor Başkanı Doğan, 1-1'lik maçın ardından hakemi hedef aldı: Sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı hiç bu işler de olmazdı, çok daha da rahat olurdu...

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ise hakem Ali Şansalan'ı eleştirdi. 

Trabzonspor Başkanı Doğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Konuşmasının başınmda kırmızı kart pozisyonuna değinen  Doğan "Bize göre de kırmızı kart doğru bir karardı. Yani VAR'ın devreye girmesiyle haklı olarak. Tabii Visca çok beyefendi ve değerli bir oyuncu ama yanlışlıkla da yapsa böyle bir hareketten dolayı kırmızı kart görmesi doğruydu. Fakat aynı VAR ne hikmetse yine ona benzer bir pozisyonda devreye girmedi" dedi.

Hakemin takdir haklarının tamamını, Beşiktaş'tan yana kullandığını söyleyen Ertuğrul Doğan "Anlamak gerçekten zor. En sonlarda bir pozisyon var. Penaltı bekledi. Bence oyuncu kendini atıyor. Gerçekten ikinci sarı kart olması gerekirken niyetini tam olarak ortaya koydu. Hakemin yaptığı tek eksik bir şey vardı. Bence sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı hiç bu işler de olmazdı, çok daha da rahat olurdu" ifadelini kullandı.

'FEDERASYON BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİM'

Hakem kararlarının mücadeleye gölge düşürdüğünü söyleyen Trabzonspor Başkanı, şöyle devam etti: "Kendi evimizde tüm taktir haklarının bu şekilde başka bir takıma kullanılarak hareket edilmesi gerçekten çok enteresan. Ama tüm bunlara rağmen ben Beşiktaşlı oyuncuları da canı gönülden kutluyorum, Trabzonsporlu oyuncular gibi. Onlar da gerçekten bu sıcak havada, bu ortamda mücadelelerini verdiler. Mücadeleye gölge düşüren tek şey hakem ve hakem kararları oldu. Federasyon başkanımızla görüşeceğim. Gerçekten Trabzonspor olarak çok ciddi sıkıntımız var. Ben federasyon başkanımız buraya gelirken de biz bu konulardaki iyi niyetinden eminiz. Ben bu konuların hepsine bir çözüm bulacağını düşünüyorum." 

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)