Trabzonspor'da korona vakası kalmadı, Fenerbahçe'de Caner Erkin kadroya alınmadı

Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren maçta yarın Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da son olarak sol bek Marlon'un da korona virüsü testi negatif çıktı. Sarı lacivertlilerde ise Caner Erkin maç kadrosuna alınmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da bütün korona vakalarının düzeldiği açıklandı. Son olarak karantina süresi biten Brezilyalı sol bek Marlon'a bugün yapılan testin sonucu da negatif çıktı. Bu durumda futbolcu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın şans vermesi durumunda Fenerbahçe maçında forma giyebilecek.

POZİTİF VAKA KALMADI

Korona vakaları nedeniyle ligde son oynadığı Başakşehir maçına birçok oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkmak zorunda kalan Trabzonspor'da dün  akşam yapılan antrenmanda sakatlanan Kamil Ahmet Çörekçi'den de iyi haber geldi. Yapılan kontrollerde oyuncunun Fenerbahçe maçında oynamasını engelleyecek bir durum olmadığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'DE CANER ERKİN YOK

Öte yandan maç öncesi Fenerbahçe'nin kamp kadrosu da açıklandı. Sarı-lacivertliler deplasmanda oynayacakları maça sakatlıklarından ötürü Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci'yi götürmezken Caner Erkin ise Teknik Direktör Erol Bulut'un tercihi nedeniyle kafilede yer almadı. (HABER MERKEZİ)