Trafik kazasında aracındaki para çalındı

Denizli’de Mahmut Uğuz, aracıyla şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası muhtarın aracındaki parası çalındı.

Muhtar Mahmut Uğuz.
Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ
DENİZLİ - Denizli’nin Pamukkale İlçesi Kayıhan Mahallesi Muhtarı Mahmut Uğuz, dün, 9 yaşındaki torunuyla birlikte memleketi Çameli’ye ziyarette bulunmak üzere aracıyla yola çıktı. Ancak saat 18.30 sıralarında Serinhisar girişinde tansiyon rahatsızlığı nedeniyle anlık baygınlık geçirdi. Aracı refüje çarpan Muhtar Uğuz, kendine geldiğinde direksiyon hakimiyetini sağlamaya çalıştı ancak, takla atıp şarampole yuvarlandı.

Büyük hasar oluşan araçtan şans eseri yara almadan kurtulan dede ve torunu kendi imkanlarıyla otomobilden çıkmayı başardı. Diğer sürücülerin haber vermesi sonucu gelen sağlık ekibi, dede ve torunu hastaneye kaldırdı.

KAZA YERİNDE DURAN ARACIN ŞOFÖRÜ ALMIŞ

Kazadan torunuyla birlikte kurtuldukları için şükrettiğini belirten Uğuz, kazayı şöşle anlattı: “Memleketim olan Çameli’ye gitmek için torunumla yola çıktık. Ancak tansiyon rahatsızlığım nedeniyle anlık bir baygınlık geçirince kaza kaçınılmaz oldu. Kendime geldiğimde tüm denemelerime rağmen, kaza oldu. Allaha binlerce şükür, torunumla ölümden döndük. Araç kullanılmaz hale geldi. Ancak sağlık ekipleri bizi hastaneye kaldırırken, oradaki emniyet yetkililerine aracımda muhtarlık mührümün ve paranın bulunduğu çantamın olduğunu söyledim. Tarlama bir bahçe evi yaptırmıştım. Bununla alakalı hırdavatçıya ve inşaat için malzeme aldığım yerlere ödeme yapmamız gerekiyordu. Yola çıkmadan da bankaya uğrayıp hesabımdan 7 bin 830 lira çekmiştim. Ancak öğrendim ki, param kaza bölgesinde duran bir aracın sürücüsü tarafından çalınmış. Araç görüntülerinden fark edilmiş. Polis şimdi zanlıyı bulmak için inceleme başlattı. Gerçekten insafsızlık. Biz canımızla uğraşırken, paramızı çalmaya tenezzül etmişler.  Kazanın yanında hırsızlık bize ikinci bir şok yaşattı.”