TRT'nin dijital platformu Tabii ücretli oldu: İşte üyelik fiyatı

Tabii Premium, 99 TL'lik abonelikle UEFA maçları, orijinal yapımlar ve TRT arşivini reklamsız sunuyor. Türk takımlarının maçları ise TRT'de şifresiz yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT’nin UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa’nın yayın haklarını 3 yıllığına almasından sonra beklenen haber geldi.

Ekonomim'de yer alan habere göre, Türkiye’nin dijital platformu olarak tanıtılan Tabii, yeni dönemde ücretli abonelik seçeneğiyle reklamsız olarak hizmet verecek. Peki, Tabii Premium fiyatı ne kadar olacak ve Tabii Premium üyelik satın alanlar hangi içerikleri izleyecek?

UEFA KUPA MAÇLARI TABİİ PREMİUM'DA

Türk takımlarının maçları şifresiz (ücretsiz) olarak TRT 1, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve TRT Radyo 1’de yayınlanacak. Yabancı takımların tüm maçları ise tabii’den ücretli olarak futbolseverlerle buluşacak.

Tabii Premium pakete sahip olanlar içerikleri reklamsız olarak izleyecek. Tabii Premium üyelik alanlar, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa maçlarını izleyebilecek. Ayrıca 30’dan fazla orijinal yapım, lisanslı filmler ve belgeseller, çocuk içerikleri, TRT arşivi sunulacak.

TABİİ PREMİUM ÜYELİK ÖZELLİKLERİ


- Reklamsız izleme
- İndir ve izle
- En yüksek kalitede izleme
- 24 saat geri alma
- Tabii Premium fiyatı

 Peki, Tabii Premium fiyatı ne kadar? Tabii Premium üyelik ücreti aylık 99 TL olarak açıklandı. Donanımhaber'de yer alan bilgiye göre, 21 Ağustos Çarşamba gününden itibaren Tabii’nin Premium paketi kullanıma açılacak.

Tabii Premium’a geçmek istemeyenler, TRT’nin binlerce saatlik içerik arşivine, canlı TRT kanallarına, reklamlı olarak erişmeye devam edecek.

(ALINTI)