Trump: Artık bulaştırıcı değilim

Korona virüsü tedavisinin sürmesine rağmen seçim çalışmalarına devam etme kararı alınca eleştirilen ABD Başkanı Donald Trump, artık Covid-19'u bulaştırma riski taşımadığını söyledi. Trump, "Görünen o ki bağışıklık kazandım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsüne yakalandıktan sonra hastanede tedavi gören ve yarın seçim kampanyasına yeniden başlamayı planlayan ABD Başkanı Donald Trump, hastalığı tamamen atlattığını açıkladı. Trump, Fox News ile söyleşisinde, artık Covid-19 bulaştırma riski taşımadığını söyledi.

Trump'ın tedavisi sürmesine rağmen seçim çalışmalarını yeniden başlatmayı açıklaması, bu sırada da sonucu megatife dönmüş bir korona testinin kamuoyuyla paylaşılmaması tepki çekmişti. Trump bugün yaptığı açıklamada ise 'testlerin, başkalarını riske atmadan kampanyaya dönebileceğini gösterdiğini' söyledi.

Trump, "En iyi standartlardaki en yüksek testi geçtim ve harika durumdayım. Görünen o ki, bağışıklık kazandım. Bodrum katından çıkabilirim" dedi. 

Trump'ın doktoru da dün ABD Başkanı'nın bulaştırma riskinin geçtiğini söylemiş ancak testinin negatife dönüp dönmediği konusunda bilgi vermemişti. (DIŞ HABERLER)