Trump'tan Taylor Swift'e: Harris'e desteğin bedelini ödeyecektir

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Trump, rakibi Harris'e desteğini açıklayan şarkıcı Taylor Swift'e ilişkin olarak, "Muhtemelen piyasada bunun bedelini ödeyecektir" ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: Reuters
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin eski başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, dün akşam ABD Başkan Yardımcısı ve Demokratların başkan adayı Kamala Harris'le canlı münazarasının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Fox and Friends'e röportaj veren Trump, dünkü tartışmayı kazandığını iddia ederek, tartışma sonrası Harris'e desteğini açıklayan şarkıcı Taylor Swift'in bunun 'bedelini ödeyeceğini' savundu.

The Guardian gazetesinin aktardığına göre, Trump, münazaranın yayınlandığı ABC News kanalını da eleştirdi. Kendisini 'düzeltip durduklarını' söyleyen Trump, rakibi Kamala Harris'in ise 'bariz yalanlar' söylediğini ancak onun düzeltilmediğini kaydetti. "Söylediğim pek çok şey çürütüldü, tamamen çürütüldü" diyen eski başkan, "Ama o ne isterse söyleyebildi. Benim söylediklerim doğruydu ama sizi düzeltirler" diye konuştu. ABC'nin 'en dürüst olmayan haber mecrası' olduğunu da savunan Trump, ABC kanalının dün akşamki tartışmadan sonra yayın lisansının iptal edilmesi gerektiğini de ileri sürdü. 

'ÇOK FAZLA GÜVENİRLİK KAYBI YAŞADILAR'

ABC'ye eleştirilerini sürdüren Trump, münazarayı yönetme biçimleri dolayısıyla yayın lisanslarının geri alınması gerektiğini savunarak, "Ben çok fazla güvenirlik kaybı yaşadılar" iddiasında bulundu. Yayının ardından münazarayı yüzde '80'e 20, yüzde 90, 92'ye yedi' kazandıklarına ilişkin anketlerin olduğunu söyleyen Trump, "Bunun bir şekilde doğru olduğuna inanıyorum" dedi ama söz konusu anketlerin hangileri olduğunu söylemedi. 

Donald Trump, röportajında, 10 Eylül akşamı Philadelphia'da düzenlenen münazaranın ardından Kamala Harris'e desteğini açıklayan ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift'i de eleştirdi. Trump, Swift'e atıfla, "Çok liberal bir insandı. Her zaman bir Demokratı destekler gibi görünüyor ve muhtemelen piyasada bunun bedelini ödeyecektir" ifadelerini kullandı. 

 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)