Tuba Büyüküstün ile Fırat Çelik Fransa’da depremzedeler için yardım gecesi düzenledi

Fırat Çelik ve Tuba Büyüküstün, Fransa'da bulunan La Tour Eiffel Tiyatrosu’nda Türkiye’deki depremlerden etkilenen çocuklar için düzenlenen yardım gecesinde sunuculuk yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak 'Yalı Çapkını' dizisiyle ekranlarda yer alan oyuncu Fırat Çelik, UNICEF İyi Niyet Elçisi olan oyuncu Tuba Büyüküstün ile birlikte bir yardım gecesine ev sahipliği yaptı. Çelik ile Büyüküstün, gelen konukları UNICEF Türkiye’nin linkine yönlendirerek ay sonuna kadar bağış yapılabileceğini vurguladı. 

Paris’teki La Tour Eiffel Tiyatrosu’nda 500 kişinin karşısına çıkan Çelik, Fransızca ve Türkçe dilinde; Büyüküstün ise İngilizce ve Türkçe dilinde Türkiye’de yaşanan depremlerde etkilenen milyonlarca çocuk için yardım çağrısında bulundu. Çelik ve Büyüküstün ayrıca, müzisyenler Hélène Ségara ile Joe Dassin’in seslendirdiği ‘Salut les amoureux’ şarkısını söyledi. 

İkiliye Artus, Jérémy Ferrari, Paul Mirabel, Vérino, La Bajon, Camille Aumont Carnel ve birçok Fransız sanatçı eşlik etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Fırat Çelik ve Tuba Büyüküstün Türkiye’de yaşanan depremlerden etkilenen çocuklar için düzenlenen yardım gecesinde sunuculuk yaptı. La Tour Eiffel Tiyatrosu’nda gerçekleşen gecede ikiliye birçok Fransız sanatçı da eşlik etti.