Tunç Soyer: İzmir’den asla elimi çekmeyeceğim

30 Ekim İzmir depreminin mağdurlarıyla buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Belediye başkanlığı çok onurlu bir görevdi. İzmir’den elimi asla çekmeyeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim İzmir Depremi'nin mağdurlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde Bayraklı Manavkuyu’da düzenlenen buluşmaya Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Kurucu Başkanı Haydar Özkan ve eşi Selma Özkan, İZDEDA Başkanı Bilal Çoban, İZDEDA üyeleri ve Bayraklı bölgesindeki depremzedeler katıldı.

'BEN NEREDE OLURSAM OLAYIM BU MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM'

Kurulan dostluğun çok büyük bir acıyla başladığını ifade eden Soyer, “Ev sahipliğiniz için herkese tek tek teşekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük sıkıntılar, acılar yaşanmıştı. Bu acıları hafifletmek için ne yapabiliriz diye hep onların peşinden koştuk. Haydar bey ve arkadaşlarıyla tanıştık ve süreç başladı. Bizim sizlerle kurduğumuz bu bağ ilelebet sürecek. Sizler çok yüce gönüllü insanlarsınız. Çok kıymetisiniz benim için. Gençlerimiz ve çocuklarımız için ne yapabiliriz, bu memleketi aydınlık geleceğe nasıl taşıyabiliriz bunun derdiyle hayatımı sürdüreceğim. Herkes için hayatın manası var, benim için de hayatın manası bu. Ben hayatı böyle gördüğüm için seviyorum. Ben bu yüzden heyecanla hayatıma devam ediyorum. Belediye başkanlığı çok onurlu bir görevdi. Bundan sonra da devam edecek, çünkü bu aşk makamlarla mevkilerle koltuklarla alakalı değil. Ben nerede olursam olayım bu mücadeleye devam edeceğim. İzmir’den de elimi asla çekmeyeceğim” dedi.

Etiketler izmir tunç soyer