Tunç Soyer: Son ana kadar görevimizi yapalım

Oy kullanma işleminin sona ermesi sonrası CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Son ana kadar da görevimizi yapalım” çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR- Sandıklarda oy kullanma işlemi sona ermesinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Merkez Seçim Bürosu'nda açıklama yaptı. Gün içerisinde sakin bir seçim geçirdiklerini belirten Aslanoğlu, "Tüm vatandaşlarımızı, sandıkta sayıma eşlik etmeye davet ediyoruz. Bugün güzel bir demokrasi şöleni olacak inşallah. Sandıkların gördüğümüz kadarıyla, neşeliydi sonuçlarda neşeli çıkacak” dedi.

'SON ANA KADAR GÖREVİMİZİ YAPALIM'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu. Soyer, “Tüm sandık başında bulunan arkadaşlarımıza, görevlilere buradan söylemiş olalım asla sandık başından ayrılmayın. Son ana kadar da görevimizi yapalım” dedi.

Basın mensuplarının CHP'nin bütün sandıklarda ıslak imzalı tutanakları alabilecek bir örgütlüğü olup olmadığı yönündeki soruyu cevaplayan İl Başkanı Aslanoğlu, “Sabah 05.00 itibari ile bütün örgütlerimiz ayaktaydı. Saat 06.00’da bizim sandık görevlilerimiz, bir araya gelirler. 9 bin 897 sandığımız var. Bizim 9 bin 897 sandığımızın hepsinde sabah 7 itibari ile görevlilerimiz vardı. Görevlilerimizin dışında da en az iki üç müşahidimiz var” dedi. (DUVAR)