Turgut Altınok Ankaragücü taraftarlarıyla iftarda buluştu

Ankaragücü taraftarlarıyla buluşan Turgut Altınok, "Otobüsleri alacağız, sizlere tahsis edeceğiz inşallah. Tüm deplasmanlara, Ankaragücü'ne tahsis edeceğimiz otobüslerle gideceksiniz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankaragücü taraftarlarıyla Altındağ'daki iftar programında buluştu.

Taraftarlara seslenen Altınok, Ankaragücü’nün başkentinin köklü kulüplerinden biri olduğunu söyledi. Hem taraftarlar için hem de Ankaragücü için hayata geçirecekleri projeleri anlatan Altınok, “Stadımız bitiyor inşallah. Ankaragücü’ne sahip çıkacağız, bu net. Kıyıdan, kenardan, köşeden değil. Tam göbekten ve ortadan, on ikiden... Kulübümüzü ziyaret ettiğimizde Ankaragücü Başkanımıza, Ankaragücü Sosyal Tesisini Büyüşehir Belediyesi olarak yapacağımızı söyledik. Ayrıca deplasmana gitme konusunda bir probleminiz kalmayacak. Otobüsleri alacağız, sizlere tahsis edeceğiz inşallah. Tüm deplasmanlara, Ankaragücü'ne tahsis edeceğimiz otobüslerle gideceksiniz” dedi.

'TÜM SPOR KULÜPLERİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ'

Altınok, amatör spor kulüpleri başta olmak üzere tüm spor kulüplerini destekleyeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Amatör spor kulüplerimizi destekleyeceğiz. Diğer takımlarımız var, onları da destekleyeceğiz. Gençlerbirliği ve Keçiörengücü’ne de destek vereceğiz. Stadyumumuz 50 bin kişilik. Artık şampiyonaların yapılacağı bir stada Ankara’mız kavuşuyor, Ankaragücü kavuşuyor. Şöyle Cumhurbaşkanımızı bir alkışlayalım. Altındağ’da Cumhur İttifakı adayımız Veysel Tiryaki’ye, Büyüşehirde de Altınok’a güçlü bir destek bekliyoruz. Yanınızda olduk, olmaya devam edeceğiz.  Ankaragücü Milli Mücadelemizin takımıdır. Ankaragücü Kurtuluş Savaşı’nda can vermiş, kan vermiş olan yiğitlerin takımıdır. Ankaragücü’müze başarılar diliyoruz.”