Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz

Sincan'da konuşan Turgut Altınok, seçilmesi halinde bin lira doğalgaz desteği, 2 bin 500 lira Başkent Kart desteği ve emeklilere 5 bin lira vereceğini vaat etti.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sincan Belediyesi tarafından inşa edilen Mevlana Spor Kompleksi'nin açılışı önceki gün Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, AK Parti Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ülkü Efe Demirhan, ABB Grup Başkanvekili Fatih Ünal, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve MHP Sincan İlçe Başkanı Nihat Oğuz Alkan’ın katılımıyla yapıldı.

ALTINOK SİNCAN’DAN EN AZ YÜZDE 75 OY İSTEDİ

Altınok açılışta yaptığı konuşmada Sincanlılardan destek isteyerek, “Mahallenizi sokaklarınızı ve bu Başkent’imizin, aziz Ankara'nın her köşesini eserler ve hizmetlerle donatacağız. Buna inanıyor musun Sincan? Sincan yüzde 75 destek verecek mi? Yüzde 100’ünü istiyoruz. Hangi partiye oy verirse versin. Bütün şehrin hizmetkârı olacağız. Ayırmadan, bütün şehrin, bütün kentin hizmetkarı olacağız. Sonuçta kim kazanacak? Ankara kazanacak inşallah. Sizler kazanacaksınız. Çocuklarımız ve torunlarımız kazanacak. Rabbim nasip ederse” diye konuştu.

Altınok, “Emeklerimize ayda 5 bin lira sosyal refah desteği vereceğiz. Doğalgaz desteği 1000 lira vereceğiz. Kart vereceğiz, yine 2 bin 500 liralık bir kart vereceğiz. Başkent kart. Pazardan alışveriş yapsın vatandaşımız. Gitsin kasaptan alışveriş yapsın, tuhafiyeciden alışveriş yapsın, ayakkabısını alsın. Ne ihtiyacı varsa alsın. Bu alışverişi de nereden yapacak? Mahalle bakkallarından yapacak. Efendim o büyük marketlerimiz var ya onlardan değil. Mahalle esnafımız, konfeksiyoncusu, kasabı, manavı, zücaciyeciden yapacak. Vatandaşımız gidecek, ayda 2 bin 500 liralık alışverişini yapabilecek inşallah” dedi.