Turgut Altınok TEMAD'ı ziyaret etti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni ziyaret eden Turgut Altınok, "Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara'da Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bir tane eseri göremedik, öyle bir derdi de yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

 

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) ziyaret etti.

Astsubayların vatan savunması adına verdiği emeğe dikkat çeken Altınok, Vatana hizmetin ülkeye, ülkemin geleceğine hizmet olduğunu kaydetti. Altınok, “Astsubaylarımızın, kahramanlarımızın hep yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ankara’nın son 5 yılda hizmet almadığını belirten Altınok, Ankara’yı, Milli Mücadele ruhuna uygun bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ankara, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin başkenti. Milli Mücadelenin merkezidir Ankara'mız. Dolayısıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında maalesef Ankara'da Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bir tane eseri göremedik, öyle bir derdi de yok. Biz Atatürk Cumhuriyet Kulemizi açtık. Atatürk Ankara Milli Mücadele Mücadele müzemizi de yakında açıyoruz. Ankara, milli değerlerimizin ve Milli Mücadelemizin başkenti olması lazım. Bu ruhu yaşatmak lazım. Altınok ile Ankara kazanacak, sizler kazanacaksınız. Yani Ankara bir beş yıl daha böyle gidemez. Sonra eyvah deriz ama iş işten geçer. Ankara'mızın derdi çok, problemi çok. Bunları hızla çözecek bir belediye başkanı lazım. Projesi olan bir belediye başkanı lazım.”

'SESİNİZ VE NEFESİNİZ OLACAĞIZ'

Konuşmasının ardından Altınok TEMAD üyelerinin taleplerini dinledi. Altınok, “Yanınızda olacağız yakınınızda olacağız, sesiniz ve nefesiniz olacağız” dedi.

Altınok, TEMAD Anı defterini imzaladı. TEMAD üyeleri Altınok’a ziyaretinden dolayı teşekkür plaketi verdi.