Turgut Altınok, Ulaştırma Bakanı'yla kavşak açtı

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte kavşak açılışına katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından inşa edilen Ankara-Kahramankazan Yolu ve Veterinerlik, Bitik, İmrendi Farklı Seviyeli Kavşakları Açılış Töreni’ne  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte katıldı.

Açılış töreninde aynı zamanda AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, Kahramankazan Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve KGM işçileri yer aldı.

'ANKARA’DA HİZMETLER HÜKÜMETİMİZ TARAFINDAN YAPILIYOR'

Açılıştaki konuşmasında, Ankara’daki önemli hizmetlerin  AK Parti hükümeti tarafından yapıldığını belirten Altınok, “Metromuzun AKM’den Kızılay’a bağlanması yine  hiçbir siyasi hesap veya engelleme olmadan, ‘burada farklı bir belediye başkanı var, hadi bunu yapmayalım’ demeden, tam aksine Ankaralı hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak ulaşımını kolaylaştıracak hizmetleri hükümetimiz yapmaya devam ediyor" dedi.

'ANKARA’DAKİ ULAŞIM VE TRAFİK PROBLEMİNİ BAKANLIĞIMIZLA BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile işbirliğinde Ankara’nın trafiğini daha da rahatlatacaklarını dile getiren Altınok, “Ankara’da yapılacak çok iş var. Sayın Bakanımızla konuştuk Ankara’yı. Ciddi bir trafik problemi var Ankara’mızda. Ciddi bir ulaşım problemi var Ankara’mızda. Yani İstanbul yolunu hükümetimiz rahatlattı. Kazanı rahatlattı, Saray’ı rahatlattı. Tabii bir taraftan burası da Ankara’mızın hızlı gelişen yatırım bölgesi, sanayi bölgesi inşallah yeni yapacağımız organize sanayi bölgesi projeleriyle başkentimizin ekonomisine ciddi katkı sağlanacak. Bu katkılar sağlanırken yol önemli tabii ki, ulaşım önemli. Bu yol trafikte zamanı azalttı, zamanı kısalttı. Bir taraftan boşa giden akaryakıtı azalttı. Hem yeşil çevre ve temiz bir hava için bu yatırımlar bu projeler çok önemli. Bu muhteşem eserin Ankara’mıza kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Bakanımıza, emekçi kardeşlerimize, işçi kardeşlerimize, mühendislerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.