Turgutlu'da Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin yapımı devam ediyor

Manisa'da Turgutlu Belediyesi'nin Albayrak Mahallesi'de yapımına başladığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor.

Fotoğraf: ANKA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Çocuk Kültür Sanat Merkezi projesinin ikincisi yapılıyor. Albayrak Mahallesinde mevcut düğün salonunun Çocuk Kültür Sanat Merkezine dönüştürüldüğü projede çalışmalar devam ediyor. Merkezin, mart ayının ikinci haftasında açılışının yapılması, nisan ayında ise eğitim ve öğretim hayatına başlaması planlanıyor.

ANKA'nın haberine göre, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muza bir eğitim yuvası daha kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuk Kültür Sanat Merkezi projemiz, çocuklarımızın okul öncesi eğitimlerini ve üç öğün beslenme programını ücretsiz aldıkları çok önemli bir proje. İlkini Mustafa Kemal Mahallemize kazandırmıştık, ikincisini Albayrak Mahallemize yapıyoruz. Turgutlu’muzdaki tüm çocuklar mutlu olsun, yüzleri gülsün istiyoruz. Evlatlarımıza ve ailelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Eğitim alanında nice güzel eserler kazandırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

(HABER MERKEZİ)