Türkiye Kupası'nda 3 takım turu geçti

Ziraat Türkiye Kupası'nda rakiplerini mağlup eden Kilis Belediyespor, Zonguldakspor ve Fethiyespor, adını 3. tura yazdırdı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda bugün 3 maç oynandı. Tek maç eleme usulüne göre oynanan turda, maçların kazananları bir üst tura yükseldi.

Günün ilk maçında Kilis Belediyespor, Balıkesirspor'u konuk etti. Kilis 7 Aralık Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz tamamlandı.

Ev sahibi ekip, 76. dakikada Uğur Yalçın, 90. dakikada da Umut Koray Öz'ün golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

ZONGULDAKSPOR 90+3'TE GERİ DÖNDÜ, UZATMALARDA KAZANDI

Zonguldakspor ise Kırıkkale FK ile karşı karşıya geldi. Karaelmas K. Köksal Stadı'nda oynanan müsabakaya etkili başlayan misafir takım Kırıkkale FK, 22. dakikada Berkay Göçmen ve 35. dakikada da Serhat Tunç'un golleriyle soyunma odasına 2-0 üstün girdi.

68. dakikada Okan Baydemir ile golü bulan Zonguldakspor farkı bire indirdi. Golün ardından baskısını artıran Zonguldakspor, 90+3. dakikada Ethem Pülgir ile eşitliği sağladı ve normal süre 2-2 sona erdi.

Uzatmalarda Can Muhammet Vural'ın 114. dakikada penaltıdan attığı golle yeniden öne geçen Zonguldakspor, 118. dakikada da Burak Başkaya'nın fileleri havalandırmasıyla maçı 4-2 kazandı.

FETHİYESPOR PENALTILARDA TURU GEÇTİ

Günün son maçında Fethiyespor Düzce Cam Düzcespor'u konuk etti. Ev sahibi ekip, ilk yarıda Nurettin Çakır'ın 36. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Düzce Cam Düzcespor, Ramazan Özkabak'ın 66. dakikadaki golüyle durumu eşitlerken, 70. dakikada Nurettin Çakır'ın penaltıdan attığı golle Fethiyespor yeniden öne geçti. Konuk ekip, 81. dakikada Berkay Ekici ile yeniden beraberliği yakaladı ve maçın normal süresi 2-2 sona erdi.

Uzatmalarda gol olmamasının ardından penaltı atışlarına geçildi. Fethiyespor, rakibini penaltılarda 4-3 yendi.

(ANADOLU AJANSI)