Türkiye son hazırlık maçında Moldova'yı mağlup etti

Türkiye, EURO 2020'den önceki son hazırlık maçında, Burak Yılmaz ve Cengiz Ünder'in attığı gollerle Moldova'yı mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 (2020 Avrupa Şampiyonası) öncesindeki son hazırlık maçında Moldova'yı 2-0 yendi.

Almanya'nın Paderborn şehrindeki Benteler Arena'da oynanan karşılaşmada Türkiye'nin golleri Burak Yılmaz ve Cengiz Ünder'den geldi.

Türkiye, Moldova karşılaşmasıyla EURO 2020 öncesindeki hazırlık maçlarını tamamladı. Antalya kampındaki ilk hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan'ı 2-1 yenen milli takım, ikinci maçında Gine ile 0-0 berabere kalmıştı.

Milli takımın Almanya kampı, 10 Haziran'a kadar sürecek. Aynı gün Roma'ya hareket edecek olan Türkiye, 11 Haziran'da Roma Olimpiyat Stadı'nda EURO 2020'nin açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek.

BURAK YILMAZ 29. GOLÜNÜ ATTI

Türkiye A Milli Takım'ın kaptanı Burak Yılmaz, milli forma ile 29. golünü Moldova'ya attı.

58. dakikada Okay Yokuşlu'nun attığı topu, Hakan Çalhanoğlu bekletmeden şık bir topuk pasıyla Burak Yılmaz'a gönderdi. Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Yılmaz, plase bir vuruşla topu köşeden ağlara yolladı.

Milli takımın ikinci golünü atan Cengiz Ünder de ay-yıldızlı forma altında 9. golünü kaydetti. 

77. dakikada aut atışını kullanan kaleci Uğurcan Çakır'ın uzun mesafeli pasında ceza alanında topu kontrol eden Cengiz Ünder, önündeki rakibine rağmen sağ çaprazdan yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi. (PADERBORN/AA)