Türkiye Yayıncılar Birliği'nden çağrı: Afet bölgesinde çocukların rehabilitasyonu için boyama kitabına ihtiyaç duyuluyor

Türkiye Yayıncılar Birliği, deprem bölgesindeki çocukların rehabilitasyonu için boyama kitabı, bebek ve çocuk kitabı, çocuk dergisi vb. malzemelere ihtiyaç olduğunu paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Yayıncılar Birliği, deprem bölgesindeki çocukların rehabilitasyonu için boyama kitabı, boya kalemi, yapboz, bebek ve çocuk kitabı, eski veya yeni çocuk dergisi vb. malzemelere ihtiyaç duyulduğunu duyurdu. 

Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından yayımlanan açıklama şöyle: 

"Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Sayın Ali Odabaş tarafından Derneğimize bu sabah iletilen mesajı sizlerle paylaşıyoruz.

Deprem bölgesindeki çocukların rehabilitasyonu için, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü gezici kütüphanelerine katkı sağlamak amacıyla boyama kitabı, boya kalemi, yapboz, bebek ve çocuk kitabı, eski veya yeni çocuk dergisi vb. malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır.

Katkı sağlamak isteyenler malzemeleri İstanburda Rami Kütüphanesi'nde Derleme Müdürlüğü'ne veya Ankara'da Milli Kütüphane'ye teslim edebilirler." (HABER MERKEZİ)