Bayram trafiğinin sonu gelmiyor

9 günlük bayram tatili sona yarın eriyor... Yazın son tatil fırsatını değerlendirmek için İstanbul'dan kaçan vatandaşlar, dönüşlere başladı. Ancak yoğun trafik ve otogarlardaki sıkışıklık, şoförlerden yolculara herkesi çileden çıkardı!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bayram tatilinin bitmesiyle İstanbul'a dönüş yoğunluğu başladı. TEM Otoyolu Kocaeli kesimi, İstanbul istikametinde yoğunluk gece de devam etti. Kurban Bayramı tatilinden dönenler TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde bulunan Bekirdere rampası mevkiinde gece saatlerinde yoğunluk oluşturdu. Burada ulaşımın 2 şeride düşmesi nedeniyle rampada trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

ÜCRETLİ VALİZ TAŞIMA FIRSATI!

Tatilin son gününde Bayrampaşa Otogarı'nda yoğunluk oluştu. Otogar girişinde kilometrelerce kuyruk oluşturduğu görüldü. Bazı yolcular ise yoğunluk sebebiyle çareyi bavullarını alarak yürümekte bulurken, durumu fırsata çevirmek isteyen bazı vatandaşlar yolcuların valizlerini ücret karşılığında el arabalarıyla taşıdı.

YOLCU DA, ŞOFÖR DE DERTLİ

Yoğun trafik yolcuları etkilediği kadar otobüs şoförlerini de çileden çıkardı. Bir vatandaş, “2 saattir trafikteyiz. 24 saat yol çekilmez, sıkıldık” diye dert yanarken bir yolcu otobüsü şoförü şunları söyledi: “Burada 2 saattir trafikteyim. 10 saat oldu Çorum'dan buraya geleli.” (HABER MERKEZİ)