'Ortam' kadına saldırmaya müsaitmiş!

Maslak'ta, Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Ç. gözaltına alındı. Ç., 'Şortu ortama uygun değildi' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Maslak'ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme attığı ileri sürülen 35 yaşındaki Abdullah Ç. gözaltına alındı. Abdullah Ç.'nin ilk ifadesinde, "Giydiği şort ortama uygun değildi. Bu nedenle sinirlenip hareketi yaptım" dediği öğrenildi.

Maslak'ta hemşirelik yapan Ayşegül Terzi, çalıştığı hastaneden çıkıp evine giderken bindiği otobüste, kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı. Olayla ilgili çalışma yapan Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimlik ve adresini belirledi. Ardından bu akşam saatlerinde Üsküdar'da düzenledikleri operasyonda Abdullah Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Abdullah Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı.

İşlemleri süren Abdullah Ç.'nin bir gayrimenkul şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, olay günü işinden çıkıp Çekmeköy'deki evine gitmek üzere otobüse bindiği anlaşıldı. Abdullah Ç. için 'Manik Depresif' teşhisi konulduğu, ancak tedavi olmak için sevk edildiği hastaneye gitmediği iddia edildi.

'BUGÜN BENİM BAYRAMIM'

Saldırıya uğrayan Ayşegül Terzi teşhis için, şüpheli Abdullah Ç.'nin bulunduğu Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Babası Temel Terzi ve görgü tanığı Mahir Kır ile birlikte gözaltına alınan şüpheliyi teşhis eden genç kadın, saldırganın yakalanmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Çıkışta kısa bir açıklama yapan Terzi: "Bulunduğu için çok mutluyum. Bugün benim bayramım. O gün bana bayramı yaşatmadı, yaşayamadım" dedi.

Genç kadının babası Temel Terzi ise, "Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Emniyet teşkilatına ve bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Şüpheli Abdullah Ç.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. (DHA)

Etiketler Maslak tekme şort