'Ateş saçan ejderha' yakalattı!

Boynunda 'ateş saçan ejderha' dövmesi bulunan kapkaççı, ATM'den para çeken 35 yaşındaki Ela Tekin'in elindeki 800 lirayı çaldı. 27 gün sonra alışveriş için gittiği bir mağazada, dövmeden tanınarak yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da boynunda ağzından ateş saçan ejderha dövmesi bulunan, birçok suçtan sabıkalı 25 yaşındaki İ.B., ATM'den para çeken 35 yaşındaki Ela Tekin'in elindeki 800 lirayı kapkaç yoluyla alıp kaçtı. B., 27 gün sonra alışveriş için gittiği bir mağazada, ensesindeki dövmeden tanıyan dikkatli bir polis memuru tarafından yakalandı.

Olay, 5 Ekim'de Ziyapaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ela Tekin ile kadın arkadaşı, akşam saatlerinde para çekmek için bir bankanın ATM'sine geldi. İki kadın işlem yaparken, İ.B. da hemen yanlarındaki makinenin başında durdu. İşlemini tamamlayan Ela Tekin'in çektiği 800 lirayı alan B., koşarak uzaklaştı. Olay anı, bankanın para çekme makinesinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kayıtları inceleyen polis, güvenlik kamerasının karşısında yüzünü saklamaya çalışan şüphelinin ensesinde ağzından alev saçan ejderha dövmesi olduğunu belirledi. Polis, zanlının eşkalini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı.

POLİSİN DİKKAT EDİNCE...

Olayı araştıran Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu'nda görevli bir polis memuru, kapkaçtan 27 gün sonra, alışveriş yapmak için gittiği cep telefonu bayisine gelen şüpheliyi ensesindeki ejderha dövmesinden tanıyarak yakaladı. Gözaltındaki sorgusunda suçlamayı kabul etmeyen İ.B., "Bu dövme herkeste olabilir, bir şey ispatlamaz" diye savunma yaptı. Zanlının yakınları avukatları aracılığıyla Ela Tekin'in çalınan parasını geri ödemesine rağmen B., sevk edildiği adliyede tutuklandı. (ADANA/DHA)

Etiketler soygun dövme kapkaç