Cinsel saldırıda bulunup su sattırdılar!

Araçlarına aldıkları 18 ve 19 yaşlarındaki 2 genci ıssız bir yere götürdükten sonra tehdit ve korku salarak cinsel saldırıda bulundukları, bu anı da kameraya kaydettikleri belirtilen 2 kişi hakkında 34'er yıl hapis istemiyle dava açıldı. Saldırıyı gerçekleştirenlerden birinin çocuk olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, 18 yaşındaki E. P. ile 19 yaşındaki B. G., geçtiğimiz eylül ayında Üsküdar'da yürüdükleri sırada aynı mahallede oturdukları şüpheliler A. G.(20) ve 18 yaşından küçük V.A. ile karşılaştı. Şüpheliler, E. P. ve B. G.'yi araçlarına bindirdi ve bir diğer şüpheli T. K.'nın (34) bulunduğu Üsküdar'da ıssız bir yere götürdü. Şüpheliler, E.P. ile B.G.'yi tehdit ve darp ettikten sonra araçtan indirip şişe ile işkence yaptılar.

V.A. isimli şüphelinin işkence anlarını cep telefonuna kaydettiği, daha sonra diğer şüpheli A. G. ile 2 müştekiyi araca tekrar bindirip TEM'de su satmaları için alıkoyarak tehdit edip 3 saat süreyle otobanda su sattırdığı iddia edildi. İki müşteki olayı ailelerine anlatması üzerine şikayetçi olmak için polis merkezine gitti. Ertesi günü Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan şüpheliler ifadelerinde, müştekilerin mahallede hırsızlık yapmaları nedeniyle sevilmediklerini iddia etti.

ADLİ TIP RAPORU DOĞRULADI

İddianamade, şüphelilerin eylemlerinin cinsel saldırı suçunun unsuru olarak değerlendirildiği belirtildi. İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü raporu da olayı doğruladı. Şüpheliler A. G. ve T. K. hakkında "Nitelikli Cinsel Saldırı" suçundan 18'er yıldan az olmamak üzere, "Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" ve "Tehdit" suçlarından toplamda 4 yıl 6'şar aydan 16'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. V. A. ile ilgili soruşturmanın 18 yaşından küçük olması nedeniyle ayrı yürütüldüğü kaydedildi. (DHA)