İşkence için özür: Gerizekalılık ettik!

Bir kediye işkence yaptıktan sonra görüntüleri sosyal medyada yayınlayan iki kişi serbest bırakıldı. Sosyal medyadan ikinci bir video yayınlayan şahıslar, "Bir anlık cahilliğimizden dolayı oldu. Hayvansever insanlarız biz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çanakkale'de yavru bir kediyi sararak işkence yapıp, çektikleri videoyu da sosyal medyada paylaşan 23 yaşındaki A.E.A. ve 22 yaşındaki U.G., polise ifade verdikten sonra serbest kaldı. Hayvanseverlerin tepkisini çeken gençler, bir özür videosu çekip sosyal medyadan paylaştı.

Kediye işkence görüntüleri üzerine A.E.A ve U.G. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Polis tarafından gözaltına alınan A.E.A ve U.G., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, kedinin sahibi A.E.A'ya 546 TL idari para cezası kesti.

'HAYVANSEVER İNSANLARIZ BİZ'

Serbest kaldıktan sonra bir video çeken A.E.A. ve U.G., işkence nedeniyle özür diledi. U.G., "Yaptığımız şeyden dolayı çok pişmanız. Çok büyük bir cahillikti bizim yaptığımız. Dersimizi aldık biz. Hatamızın farkındayız. Bir daha asla böyle bir olay olmayacak. Bir anlık cahilliğimizden dolayı oldu. Hayvansever insanlarız biz. Bütün Türkiye'den, Çanakkale gençlerinden, bütün insanlardan çok özür diliyoruz" dedi.

Yavru kedinin sahibi olan ve kediyi koli bandıyla saran A.E.A ise, "Büyük bir gerizekalılık yaptık. Özür diliyoruz. Gerçekten çok pişmanız" diye konuştu.

İşkence gören kedi ise, Çanakkale Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim edildi ve daha sonra kuaför Aylin Yılmaz tarafından sahiplenildi. (ÇANAKKALE/DHA)

kedi-iskence-2