Davayı kaybeden eski koca ateş açtı, 1 polis hayatını kaybetti

Eski eşinin açtığı icra davasını kaybeden Musa Güler, eşini ve eşinin avukatını yaraladı. Adliyeye giden Güler, polis memuru İdris Büyükdönmez'i vurduktan sonra intihar etti. Hastaneye kaldırılan Büyükdönmez, yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'nın Gemlik ilçesinde 37 yaşındaki Musa Güler, boşandığı eşinin açtığı icra davasını ardından pompalı tüfekle önce eşinin avukatı Özgür Aksoy'u ve eşini yaraladı. Daha sonra adliyeye giden kendisini engellemeye çalışan polis memuru İdris Büyükdönmez'i ateş açtı. Büyükdönmez hayatını kaybederken Güler, sonra intihar etti.

Musa Güler, iki yıl önce boşandığı eşinin açtığı 19 bin liralık icra davasına gitti. Bugün görülen duruşmada otomobiline 19 bin lira icra konulan Güler, eşini avukatı ve Gemlik Belediyesi Meclis üyesi CHP'li Özgür Aksoy'un işyerinin önüne gitti.

Güler, buradan çıkan Aksoy'a pompalı tüfekle art arda ateş açtı. Göğsüne ve bacaklarına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan avukat Aksoy ambulansla özel bir hastaneye götürüldü.

Olay yerinden yaya olarak kaçan Musa Güler, daha sonra boşandığı eşinin evine gitti. Burada eşini de pompalı tüfekle ateş açıp bacaklarından yaralayan Güler, ardından Gemlik Adliyesi'ne gitti.

POLİSE ATEŞ AÇIP, İNTİHAR ETTİ

Gemlik Adliyesi'ne girmeye çalışan Musa Güler'i burada görevli 25 yıllık polis memuru İdris Büyükdönmez engellemeye çalıştı. Çıkan arbedenin ardından polis Büyükdönmez'i silahla yaralayan Musa Güler, ardından girdiği adliyede intihar etti.

Yaralı polis memuru Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Büyükdönmez ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye geldiğinde kalbi durduğu belirlenen Büyükdönmez, doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü. Ancak Büyükdönmez yaşamını yitirdi. (BURSA/DHA)