Hafriyat kamyonu bisikletli çocuklara çarptı

Esenyurt'ta bir hafriyat kamyonu aynı bisiklette bulunan 2 çocuğa çarptı. Ağır yaralanan çocuklardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Esenyurt'ta bir hafriyat kamyonu aynı bisiklette bulunan 2 çocuğa çarptı. Çocuklardan 1'i hafif yaralanırken diğerinin durumu ağır.

Kaza, Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde saat 16.20'da meydana geldi. Ara sokaktan bisikletle ana caddeye çıkan Fatih Evren (10) ile arkadaşı Diyar Demiray (11) o sırada seyir halinde olan 34 DV 8077 plakalı hafriyat kamyonu ile karşı karşıya kaldı. Ön sağa tarafından çocuklara çarpan kamyonun sürücüsü T.S. (45) vatandaşların ikazı üzerine frene basarak aracını durdurdu.

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan çocuklara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Evren ve Demiray sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki bir hastaneye kaldırıldı. Ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Diyar Demiray'ın ise durumun ağır olduğu öğrenildi.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Fatih Evren ise Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatih Evren'in bilincinin açık ve hayatı tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon şoförü T.S ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (İSTANBUL/DHA)