İstanbul ve İzmir'de kadın cinayetleri

İzmir ve İstanbul'da iki kadın eşleri tarafından öldürüldü. Kaçan şüphelilerden biri gözaltına alınırken, diğeri teslim oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'de yaşayan Hacer Çetin, eski eşi tarafından boğularak öldürüldü. İstanbul'da ise eşi Halime Demirdağ'ı eşi K.D., tarafından bıçaklandı.

Eşinden üç yıl önce boşanan Hacer Çetin, bir süre İstanbul'da yaşadı. Tekrar İzmir'e dönen Çetin, bir çay ocağında çalışmaya başladı. İddiaya göre Çetin'in eşi A.R., tekrar barışmak istedi. Çetin çalışmasına karşı çıktığı öne sürülen A.R., Çetin'in evine gitti.

Hatice Çetin ve A.R. arasında yaşanan tartışmayı duyan komşuları, polise haber verdi. Eve gelen polisler, Çetin'in cesedini buldu. İncelemenin ardından Çetin'in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

A.R.'nin ise İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gittiği belirlendi. Kocaeli'ye gitmek üzere yola çıkan A.R.'nin bindiği otobüs, polis tarafından Manisa'da durduruldu ve A.R. gözaltına alındı. Otopside, Çetin'in boğazı sıkılarak öldürüldüğü belirlendi.

İstanbul'da eşini bıçaklayarak öldürdüğünü söyleyen K.D., Bakırköy Adliyesi'ne giderek teslim oldu. Bunun üzerine polisler, K.D.'nin Bahçelievler'deki dairesine gitti ve Halime Demirdağ'ın cesedi ile karşılaştı. Demirdağ'ın, Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. (İSTANBUL/DHA)