Taşkesti Belediye Başkanı tacizden gözaltında

Bolu'nun Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik bir genç kadını “zorla alıkoyma ve taciz iddiası” ile gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bolu'da AK Parti’li Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik 'zorla alıkoyma ve taciz iddiası' ile gözaltına alındı. AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Rıdvan Sevinç gözaltı olduğunu doğruladı.

Bolu’nun yerel medya sitesi “medya 14”ün haberinde, Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik’in Bolu’daki evinde bir genç kadın ile içki içip eğlenirken evden ayrılmasına izin vermediği ve taciz etmeye başladığı iddiası yer aldı. Haberde, “Olay genç kadının balkondan atlaması ile ortaya çıktı. Bacakları kırılan genç kadın hastaneye kaldırıldı ve hastanede başından geçenleri anlattı, gözaltına alınan Başkan Saim Demir tutuklanarak Bolu M tipi cezaevine konuldu” ifadeleri yer aldı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DOĞRULADI

Odatv’ye açıklama yapan AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Rıdvan Sevinç ise Çevik’in gözaltında tutulduğunu belirterek, “Bu sabah bir cenazeye katıldım, şimdi Bolu’ya geçeceğim. Bugün öğleden sonra olayla ilgileneceğim. Başkan hakkında bugün karar verilecek” dedi.

Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik

Saim Çevik daha önce yine bir şiddet olayı ile gündeme gelmiş, belediyede çaycılık yapan Ferit Karademir'i, işten ayrılması nedeniyle tazminat isteyince dövmekle suçlanmıştı. Karademir başkan hakkında şikayetçi olurken, Çevik ise işçisine sadece bağırdığını iddia etmişti.