Metrobüsün üzerinde seyahat eden gençler serbest bırakıldı

Metrobüsün üzerinde seyahat eden 2 genç gözaltına alındı. 2 gence para cezası kesildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da, metrobüsün üstüne çıkarak 12 durak yolculuk yapan 2 genç, gözaltına alındı. Şüpheliler emniyete getirilirken, daha fazla ses getirecek bir tırmanış yapacaklarını söylediler. 95'er lira para cezası kesilen 2 genç, serbest bırakıldı.

2 gencin metrobüsün üzerinde seyahat ettiği görüntüler, dün sosyal medyada yayınlanmıştı. Görüntülerdeki 2 gencin, Zincirlikuyu istikametine doğru giden metrobüsün üstünde, 12 durak boyunca seyahat ettiği yer almıştı. Zaman zaman metrobüs üstünde ayağa kalkan, selfie çekerek görüntüler alan iki genç, Zincirlikuyu'da yolcuların şaşkın bakışları içinde metrobüsün üstünden aşağı inmişlerdi.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis, 2 gencin bulunması için çalışma başlattı. Gözaltına alınan Pavel Smirnov ve Jack Kahyaoğlu isimli gençler,Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Smirnov'un daha önce Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kulesine tırmanarak, selfie çektiği belirtildi.

Gençler, basın mensuplarına "Bu hayatta unutulan değil iz bırakan olursun" diye bağırdı. Ayrıca bundan sonra daha ses getirecek bir tırmanış yapacaklarını söylediler.

"Trafiği tehlikeye düşürecek davranışlarda bulunmak"tan 95'er lira para cezası kesilen 2 genç, serbest bırakıldı. (İSTANBUL/DHA)