Boşandığı eşini ve kızını öldürdü, oğlunu ağır yaraladı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Güngör Kaçar, boşandığı 39 yaşındaki Gülay Gökdemir ve 11 yaşındaki kızı Betül Kaçar'ı tabanca ile vurarak öldürdü; 15 yaşındaki Barbaros Kaçar'ı ise ağır yaraladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zonguldak'ta Yeni Mahalle'deki TOKİ Konutları'nda dün akşam meydana gelen olayda, pide fırınında çalıştığı belirtilen Güngör Kaçar, çocuklarını ziyarete gelen bir süre önce boşandığı Gülay Gökdemir ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi Kaçar, yanında bulundurduğu tabanca ile Gülay Gökdemir ve çocukları Barbaros ve Betül Kaçar'a ateş etti.

Silah sesleri üzerine bina sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, daireye girdiklerinde anne ve çocuklarını yerde kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Gülay Gökdemir ile kızı Betül Kaçar'ın yaşamını yitirdiği saptandı. Ağır yaralanan Barbaros Kaçar, ambulansla Gökçebey Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Güngör Kaçar, olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı eşliğinde evde inceleme yapılırken soruşturma sürdürülüyor. (ZONGULDAK-DHA)