Müşterilere saldırmakla suçlanan bar sahibi tutuklandı

İstanbul'da, iki müşteriyi darp ettiği belirtilen Hikmet Dikmen, gözaltına alındı. Adliyeye götürülen Dikmen, tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bulunan U2 İstanbul İrish Pub'un sahibi Hikmet Dikmen, iki müşterisini darp ettiğini gerekçesiyle tutuklandı.

Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre, Beyoğlu ilçesindeki, U2 İstanbul İrish Pub'un sahibi Hikmet Dikmen, mimar Didem Okay ve erkek arkadaşını dövdüğü belirtildi. Okay ve arkadaşına demir sopayla saldırdığı öne sürülen Dikmen gözaltına alındı.

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Hikmet Dikmen'in, ifadesinde tartışmanın ardından boğuşma yaşandığını söylediği öğrenildi. Dikmen, Okay ve arkadaşına demir çubukla vurmadığını öne sürdü. Hakim, "kasten yaralama" ile suçlanan Dikmen'in tutuklanmasına karar verdi.

Didem Okay, mekan sahibi tarafından demir sopayla dövüldüğünü öne sürerek polise şikayette bulunmuştu. Hikmet Dikmen ise Twitter'dan yaptığı açıklamada, Okay ve arkadaşının kapatma saatinde gitmediğini, bu yüzden tartışma yaşandığını belirterek, "Erkek arkadaşı ile aramızda şiddetli kavga yaşandı. Bayan arkadaşın yüzündeki darbe nasıl oldu hiçbir fikrim yok" demişti.