Valizde bulunan bebek cesedi için 3 gözaltı

Gaziantep'te bir valizin içinde, darp edilmiş halde bulunan bebek cesediyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te valiz içerisinde bulunan bebek cesediyle ilgili yürütülen soruşturmada 3 kişi gözaltında alındı.

Dün akşam saatlerinde Kemal Köker Caddesi'ndeki 100. Yıl Parkı'nda valiz içerisinde bebek cesedi bulundu. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayı araştırmak için çalışma başlattı.

Adli Tıp Kurumu, 5 aylık olan ve vücudunda morluklarla kafatasında kırık bulunan bebeğin yaklaşık 1 hafta önce öldüğünü tespit etti.

Bunun üzerine kent genelindeki MOBESE kameralarını incelemeye alan, hastanelerde inceleme yürüten ekipler, 7 Aralık tarihinde Binevler Mahallesi'ndeki bir MOBESE'de sakallı bir erkeğin bir bebeği darp ederken görüldüğü kayda ulaştı.

Söz konusu kişinin Suriye uyruklu 24 yaşındaki Ziyad El Abdullah olduğunu tespit eden polisler, Abdullah ile 10 aydır beraber yaşadığı eşi İhlas El Baho'nun (26) yanı sıra ev sahibi olduğu bildirilen El Abdullah'ı gözaltına aldı.

Zanlıların sorgulanması, İl Emniyet Müdürlüğünde sürüyor. Çiftin polise verdikleri ilk ifadelerinde, 10 aydır birlikte yaşadıklarını, İhlas El Baho'nun geçen sene eşinden ayrıldığını ve cesedi bulunan bebeğin de eski eşinden olduğunu söylediği belirtildi. Olay günü, çiftin çok ağlayan bebeği gezdirmek için dışarı çıktıklarını ve bir an sinirlerine hakim olmayarak yere attıklarını söyledikleri kaydedildi. (GAZİANTEP/DHA)

Valiz içine konulmuş bebek cesedi bulunduValiz içine konulmuş bebek cesedi bulundu

Bebeği işkence ederek öldürmüşlerBebeği işkence ederek öldürmüşler