Karaköy'de bir işyerinde patlama yaşandı

Karaköy'de bir işyerinde patlama yaşandı. Dumandan etkilenen işyeri sahibi, hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Karaköy semtinde bir işyerinde patlama yaşandı ve yangın çıktı. Patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı iddia edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise, işyerinde doğazgaz tesisatı bulunmadığını açıkladı.

Karaköy'de 6 katlı bir iş hanının 4'üncü katında yangın çıktı. Doğalgaz patlaması sonucu çıktığı öne sürülen yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Öte yandan, yangının çıktığı işyerinin LED ışık pilleri imalathanesi olduğu, işyeri sahibinin içeride kimsenin olmadığı sırada kapıyı açıp girdiği, ardından bir anda patlama olduğu belirtildi. İşyeri sahibinin dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yangınla ilgili açıklama yana İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), patlamanın doğalgazdan kaynaklanmadığını belirtti. Açıklamada, "Bugün akşam saatlerinde Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde meydana gelen patlamanın, doğalgaz kaynaklı olmadığı tespit edilmiştir. Söz konusu patlamanın olduğu işyerinde doğalgaz tesisatı ve kullanımı yoktur. Patlama nedeni araştırılıyor" denildi. (İSTANBUL/DHA)