Kızılay Meydanı araç trafiğine kapatıldı

Ankara'da, Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı araç trafiğine kapatıldı. Meydana girmek isteyenler, polis aramasından sonra alana alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da yeni yıl kutlamaları nedeniyle Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ile çok sayıda cadde ve sokak, araç trafiğine kapatıldı. Yılbaşını Kızılay'da kutlamak isteyenler polis aramalarından geçtikten sonra meydana alındı.

Ankara'da, yılbaşı nedeniyle alınan önlemler kapsamında, saat 20.00'den itibaren etkinlikler sona erene kadar Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na çıkan tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı.

Güvenpark'ın etrafı bariyerlerle kapatılarak, bomba arama köpeği ile arandı. Park alanına girmek isteyenler aramadan sonra alana alındı. Ayrıca Bahçelievler 7'inci Cadde'ye açılan cadde ve sokakların tamamı, Tunalı Hilmi Caddesi'ne açılan cadde ve sokakların tamamı, Filistin Caddesi'ne açılan sokakların tamamı, Tunus Caddesi tünel çıkışından itibaren caddeye açılan sokakların tamamı ve Bestekar Sokak ile bu sokağa açılan sokakların tamamı da çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı.

Kentteki 26 alışveriş merkezinde özel güvenliğin kontrollerine ilave olarak polis ekipleri de görev aldı. Ankara genelinde 7 bin 344 polis ve 2 bin 400 jandarmanın görev alacağı öğrenildi. (ANKARA/DHA)