İstanbul'da dolu yağınca sürücüler otoyolda bekledi

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yağan dolu nedeniyle bazı sürücüler, araçlarının zarar görmemesi için bir köprünün altında bekledi. TEM Otoyolu'nda trafiğin aksaması nedeniyle polis sürücüleri uyardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un bazı ilçelerinde, öğleden sonra yağmur ve dolu etkili oldu. Dolu yağan Ataşehir'de sürücülerin bir köprünün altında beklemesi nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Polis, park eden sürücüleri uyardı.

BAĞCILAR'DA 3 ARAÇ KAZA YAPTI

Bağcılar'da sağanak nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu. Başakşehir yolunda 3 araç zincirleme kaza yaptı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bayrampaşa'da da etkili olan sağanak nedeniyle bazı araçlar mahsur kalırken, ekipler suyu tahliye etmek için çalışma başlattı.

Ataşehir'de etkili olan dolu nedeniyle TEM Otoyolu'nda, bazı sürücüler araçlarını korumak için köprü altına sığındı. Bazı sürücüler ise otomobillerinin üzerine kilim serdi.

Polis yağış nedeniyle araçlarını köprü altına park eden sürücüleri, trafik akışını aksattığı nedeniyle uyardı. (İSTANBUL/DHA)