Komşusunu uyardığı için parke taşıyla dövüldü

Adana'da Saide Güngör (33), çamaşır silkeleyen üst komşusunu uyardığı için, parke taşıyla dövüldü. Güngör'e saldıran komşular ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

https://youtu.be/7j5VvBy7eroDUVAR - Adana'nın Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 3 katlı evin 2'nci katında kiracı olarak oturan Saide Güngör, çamaşır silkeleyen üst komşusunu, "Benim astığım çamaşırlarım üzerine pislik geliyor" diyerek uyardı.

Daha sonra Güngör, ev sahibini arayarak üst komşuları kardeşler S.A. ve D.A., şikayet etti. Olay günü üst katta yaşayan S.A., "Sen beni ev sahibine nasıl şikayet edersin" dedi.

KAPIYI KIRIP, PARKE TAŞIYLA SALDIRDILAR

Bunun üzerine S.A. ve D.A. Güngör'ün kapısını kırıp içeri girerek genç kadına parke taşıyla saldırdı. Aldığı darbelerle çenesinde çatlak oluşan, dudağı patlayan ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluk oluşan Güngör, polise başvurdu.

Gözaltına alınan kardeşler ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Kendi evinde dakikalarca darp edildiğini söyleyen Güngör ise Adli Tıp Kurumu'ndan darp raporu aldıktan sonra suç duyurusunda bulunmak  için adliyeye geldi.

Saide Güngör, Adli Tıp Kurumu'ndan darp raporu aldı.

Güçlükle yürüyen Güngör, "Ayakta durmakta zorlanıyorum, çene kemiğim çatlamış her yerimde ağır morluklar, buradan tüm yetkililere sesleniyorum, beni bu hale getirenler cezasız kalmasın" dedi. (ADANA-DHA)