Youtuber Emre Özkan yangında öldü

Bağcılar'da çıkan bir yangında Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybetti. Yangının elektrik kontağından veya evde bulunan ısıtıcıdan çıktığı düşünülüyor

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağcılar İstiklal Caddesi üzerindeki bir stüdyoda sabaha karşı çıkan yangında ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Sabah saat 06.00 sıralarında çıkan yangının elektrik kontağından veya evde bulunan ısıtıcıdan kaynaklandığı belirtiliyor. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, stüdyoya giren itfaiye ekipleri 2 kişinin cesedini buldu.

Cesetler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, cesetlerin kimlikleri de tespit edildi. Yangında hayatını kaybeden 2 kişinin, Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu anlaşıldı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ilk incelemede, 2 kişinin de dumandan zehirlenerek öldükleri anlaşıldı. (İSTANBUL-DHA)