İzmir'de zabıtalar seyyar satıcıyı darp etti

İzmir'de seyyar arabasıyla tatlı satışı yapmak isteyen Murat Mençuk hakkında zabıtalar işlem yapmak istedi. Bu sırada yaşanan tartışma kavgaya dönüştü ve zabıtalar Mençuk'u darp etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, dün Konak ilçesinin gümrük bölgesinde tatlı satan seyyar satıcı Murat Mençuk hakkında işlem yapmak istedi. Seyyar arabaya da el koymak isteyen zabıtaya, Mençuk direndi. Bunun üzerine çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Zabıta memurları, seyyar satıcıyı darp etti.

Bu sırada seyyar arabadaki tatlılar yola döküldü. Çevredekiler, Mençuk'a şiddet uygulayan zabıta memurlarına tepki gösterdi.

'TEK BAŞIMAYDIM AMA NE DESEM DİNLEMEDİLER'

İzmir'in Konak ilçesinde, zabıtalar tarafından darp edilen seyyar tatlıcı Murat Mençuk, olayla alakalı savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Bursa'dan İzmir'e para kazanmak için geldiğini söyleyen ve seyyar arabayı 3 gün önce zorlukla aldığını belirten Mençuk, "Elimde bıçak, satır veya herhangi bir şey yoktu. Sadece para kazanmak istiyordum. Olayı görenler var, kamera görüntüleri var. Birkaç kişi toplanıp beni dövdüler, her yerime yumruk attılar, kafama tekme attılar. Son olarak, güçlükle aldığım arabamı da aldılar. Ben tek başımaydım ama ne dediysem dinlemediler" dedi.

Mençuk'un yüzünde ve gözünde morluk oluştuğu ve konuşmakta da güçlük çektiği gözlendi. (İZMİR-DHA)