Tartıştığı babaannesini tüfekle öldürdü

Adana'da babaannesi Nazlı K.'yı, aralarında çıkan tartışma sonucu pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçan Olcay K., yakalanarak gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi 20021 Sokak'taki Nazlı K. kendisine ait evde, torunu Olcay K. ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Olcay K. pompalı tüfekle babaannesine ateş ettikten sonra evden kaçtı.

Silah sesleri üzerine eve gelen komşular ve aile yakınları polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirtti. Nazlı K.'nın çocukları, annelerinin öldüğünü öğrenince evin önünde sinir krizi geçirdi. Yaşlı kadının cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Babaannesini öldürdükten sonra kayıplara karışan Olcay K., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İlk olarak Adana Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Olcay K., buradan sorgulanmak üzere Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (ADANA-DHA)