Makas atarak ilerleyen araçtaki lise öğrencisi öldü

Bakırköy Sahilyolu'nda makas atarak yarışan otomobiller nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında, 17 yaşındaki lise öğrencisi Julia İnanch hayatını kaybetti. Kazada bir başka lise öğrencisi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bakırköy Sahilyolu'nun Ataköy Marina mevkiinde, Sirkeci istikametine doğru yarıştığı belirtilen iki otomobil kazaya neden oldu. Kazada önce bariyerlere, ardından da bir taksiye çarpan otomobilden yara almadan kurtularak kaçak sürücü ve beraberindeki arkadaşı yakalandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilde bulunan Julia İnanch isimli 17 yaşındaki lise öğrencisinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

SÜRÜCÜ VE ARKADAŞINDAN 'OTOSTOP' İDDİASI

Kaza yapan otomobilde bulunan bir diğer lise öğrencisi L.H.C. (17) de yaralı olarak Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yeşilköy 50. Yıl Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördükleri öğrenilen öğrencilerin, kaza yapan araca otostopla bindikleri iddia edildi. Öğrencilerin yaşadıkları korku nedeniyle araçtan inmek istedikleri belirtildi.

Sahilyolu'nda 'yarış' yaptığı ve 'makas' atarak seyrettiği ifade edilen otomobil sürücüsü ile beraberindeki arkadaşı kazayı yara almadan atlattı. Olay yerinden kaçan sürücü ve arkadaşı, daha sonra polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Gençlerin, otomobildeki öğrencileri tanımadıklarını ileri sürdükleri ifadelerinde, “Otostop çektiler. Öğrenci oldukları için aldık. Tanımıyoruz" dedikleri öğrenildi. (İSTANBUL-DHA)