Sivil polis aracına ateş açıldı: 1 polis ağır yaralı

Kayseri'de sivil polis aracına ateş eden M.D. olaydan sonra yakalandı. M.D.'nin açtığı ateş sonucu araçtaki polis memuru başından ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri'de sivil polis aracına bir kişinin pompalı tüfekle düzenlediği saldırıda polis memuru İlhan Odabaşı (41), başına isabet eden saçma ile yaralandı. Ağır yaralanan Odabaşı hastaneye kaldırılırken, saldırgan M.D (37) ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Devriye gezen sivil polis aracına, M.D (37) tarafından pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Açılan ateş sonucu polis aracında bulunan İlhan Odabaşı (41) başına isabet eden saçma ile ağır yaralanırken otomobilde bulunan diğer polis ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı polis memuru İlhan Odabaşı, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırıldı. Polis memurunun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Zanlı M.D., saldırıdan 30 dakika sonra olay yerine yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan bir okulun bahçesinde gizlenirken yakalandı. Zanlı gözaltına alınarak, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlının yüzün ve başının bazı bölümlerindeki darp izleri dikkat çekti. (KAYSERİ-DHA)