Postacı kapıyı 2 kere kırar!

Gaziantep'te bir kargo görevlisi, sağlık çalışanını kargo teslimi sırasında darp etmeye çalıştı. Olayın doktorun isim ve adres olmayan kargoyu kabul etmek istememesinden kaynaklandığı iddia ediliyor.

Google Haberlere Abone ol

GAZİANTEP - Gaziantep’te PTT Kargo dağıtıcısı, gönderi yüzünden tartıştığı sağlık merkezi yöneticisi akademisyeni darp etmeye kalkıştı, hızını alamayınca kapısını kırdı.

GÖNDERİDE İSİM OLMAYINCA ALMAK İSTEMEDİLER

Olay Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanı Doç Dr. İrfan Koca’nın ortağı ve danışmanı olduğu merkezde yaşandı. PTT Kargo’dan geldiğini söyleyen 2 görevli bir koli olduğunu ifade ederek teslim alınmasını istedi. Ancak gönderide isim ve adres olmayınca fizik tedavi merkezinin görevlileri koliyi kabul etmek istemediler. Bunun üzerine PTT kuryeleri, “Mesai bitiyor, bizi oyalamayın. Koliyi alacaksanız alın, almayacaksanız almayın” diye bağırmaya başladılar.

UYARINCA SALDIRDILAR

İki katlı olan iş yerinin üst katında bulunan Doç. Dr. İrfan Koca, PTT görevlilerine bulundukları yerin sağlık merkezi olduğunu söyleyerek bağırmamaları gerektiği konusunda uyardı. Bunun üzerine daha da sinirlenen 2 görevli üst kata çıkarak Doç. Dr. Koca’nın üzerine yürüdüler. Doktor, odasına kaçarak kapıyı kilitledi ve 155’i aradı. PTT görevlileri telefon konuşmasından sağlık merkezine polis çağrıldığı anlayan kuryeler, “Maden polisi çağırdınız, kapıyı-pencereyi kıralım da size malzeme çıksın” diyerek kapıyı ve duvarı tekmeleyerek zarar verdiler.

Olaydan sonra İrfan Koca ve sağlık merkezi çalışanları, karakola giderek saldırganlardan davacı oldular. (DUVAR)